Šejkr Matcha tea bílý, zelené víčko LIMITED EDITION 500ml
Kód: D111Související produkty
Matcha Tea shake meruňka 30 gMatcha Tea shake meruňka je super svačinkou nebo snídaňovým nápojem. Sladká chuť v kvalitě, bez palmového tuku, bez lepku, bez rafinovaného cukru....
Matcha Tea shake jahoda je skvělý pro sportovce nebo jako vydatná snídaně či svačinka. Nápoj plný energie bez palmového tuku, bez lepku, bez rafinovaného cukru, oslazený pouze...
Detailní popis produktu
Objem modelu B500: je 0,5 litru.Matcha Tea šejkr je testovaný pro styk s potravinami a neobsahuje žádné nežádoucí látky, jako např. BPA. Šejkr je vhodný do myčky nebo mikrovlnné trouby.
Jak si připravit Bio Matcha Tea v šejkru? Jeden 2g sáček vysypte do šejkru, zalijte 2 dl studené, popřípadě teplé vody do 70 °C. Pořádně prošejkujte.
Čaj můžete dochutit např. medem, sirupem nebo citronem.
Matcha Tea Harmony 60g je výhodné balení kvalitního čaje za dobrou cenu. Díky 30 jednotlivě baleným porcím po 2g zůstává stále čerstvý, vhodný pro každodenní užití a super na...
Matcha Shake s chutí banánu doporučujeme pít ráno místo kávy. Sladká chuť bez cukru, v kvalitě, bez palmového tuku, bez lepku.
Kyosun Hojicha představuje inovativní způsob, jak si vychutnat tradiční japonský čaj typu hojicha. Balení obsahuje 20 sáčků, každý s 1,5 gramy práškového hojicha, který se...
Matcha Tea shake banán je skvělý pro sportovce nebo jako vydatná snídaně či svačinka. Nápoj plný energie bez palmového tuku, bez lepku, bez rafinovaného cukru, oslazený pouze...
Základem tinktury REISHI jsou čínské houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu a hotovou tinkturu již dál neředíme.Tinktura REISHI vychází...
Ženšen podporuje paměť, koncentraci, vitalitu a přispívá k osvěžení organismu. Ženšen pravý, latinsky Panax ginseng, někdy označovaný také jako všehoj ženšenový nebo ženšen...
Železo s kyselinou listovou. Významnou roli při vstřebávání železa mají vitamin B12 a vitamin C, které navíc přispívají k normální funkci imunitního systému. Železo je životně...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.