DUOLIFE Day 750ml
Kód: DLLQPDAY010100Bohaté zkušenosti v oboru
Osobní odběr
objednávky
Rychlá expedice zboží
na jakékoliv místo
Rychlá komunikace
se zákazníky
Detailní popis produktu
Doplněk stravy DUOLIFE Den se skládá z: ovocných šťáv (z hroznů, z šípků, z plodů černého bezu, z plodů hlohu, z brusinek, z granátových jablek, z plodů noni, z rakytníku a z malin), dále z výtažku ze šípků se standardizovaným obsahem vitaminu C, z bobulí acai, z vojtěšky, z kořene ženšenu a z listů aloe vera.Šípek přispívá k udržení fyzické pohody a k podpoře obranných funkcí organismu.(ID 3680)
Šípek přispívá ke správné funkci trávicího traktu a zlepšuje trávení. (ID 3681)
Šípek přispívá k obraně organismu proti patogenním mikroorganismům. (ID 3682)
Šípek podporuje zachování hybnosti kloubů. (ID 4328)
Šípek podporuje hojení ran. (ID 4473)
Vitamin C přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.
Vitamin C přispívá k normální funkci nervového systému a k udržení normálních duševních funkcí.
Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému.
Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů.
Ženšen pomáhá udržovat koncentraci, pozornost a paměť v optimálním stavu. (ID 3668)
Ženšen podporuje přirozené obranné mechanismy a správné fungování imunitního systému. (ID 3672)
Aloe vera přispívá k normálnímu metabolismu glukózy. (ID 4331)
Aloe vera pomáhá udržovat zdravou pokožku. (ID 1995)
Aloe vera přispívá k udržení správného fungování imunitního systému. (ID 1996)
Poznejte složení DUOLIFE Noc
Šťáva z hroznů - obsahuje:
- vitaminy: A, C, B1, B2, B6, PP, E, K a kyselinu listovou;
- minerály: Ca, Fe, Mg, P, K, Na, Zn, Mn, Se, F;
- jednoduché cukry: snadno stravitelný zdroj energie;
- polyfenoly - resveratrol. Resveratrol je syntetizován mimo jiné ve slupkách hroznů v reakci na plísňové infekce, oxidační stres a UV záření;
- polyfenoly - antokyany
Šťáva a výtažek ze šípků - šípky jsou ovoce s nadprůměrným obsahem vitaminu C - 100 g čerstvých plodů poskytuje 680-1200 mg přírodního vitaminu C. V přírodním prostředí se vitamin C vyskytuje společně s takzvaným „biologickým pozadím” (polyfenoly a další účinné látky), které má stabilizační a synergické účinky.
Vitamin C přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.
Vitamin C přispívá k normální funkci nervového systému a k udržení normálních duševních funkcí.
Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému.
Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů.
V šípcích je více než 130 účinných látek. Kromě vitaminu C obsahují také řadu dalších antioxidantů: karotenoidy, flavonoidy a proanthokyanidiny. Další přínosy:
- vitaminy: E, K, B1, B2, B3 (PP) a B6;
-organické kyseliny (jablečná a citronová);
-minerální látky, a to jak makroživiny (P, K, Ca, Mg), tak mikroživiny (Fe, Cu, Mn, Zn);
Šípek přispívá k udržení fyzické pohody a k podpoře obranných funkcí organismu (ID 3680)
Šípek přispívá ke správné funkci trávicího traktu a zlepšuje trávení. (ID 3681)
Šípek přispívá k obraně organismu proti patogenním mikroorganismům. (ID 3682)
Šípek podporuje zachování hybnosti kloubů. (ID 4328)
Šípek podporuje hojení ran (ID 4473)
Šťáva z plodů černého bezu - hlavními bioaktivními složkami v plodech černého bezu jsou antokyany (významný obsah: 0,2-1%), flavonoly, organické kyseliny, vitamin C, vitaminy skupiny B (včetně kyseliny listové), minerální látky (draslík, vápník, fosfor) a sacharidy (především monosacharidy: glukóza a fruktóza).
Šťáva z plodů hlohu - hlavními složkami plodů hlohu jsou flavonoidy a s nimi spjaté proanthokyanidiny. Hloh je rovněž cenným zdrojem vitaminu C, ale také organických kyselin a minerálních solí.
Šťáva z brusinek - brusinky obsahují vitaminy (A, E a velké množství vitaminu C), minerální látky (draslík, sodík, selen) a také lutein a ß-karoten.
Šťáva z granátových jablek - granátové jablko obsahuje:
- 10-20% cukrů, které jsou cenným zdrojem energie;
- 2-5% organických kyselin (zejména kyseliny citronové a jablečné);
- vitaminy C, E, vitaminy skupiny B a ß-karoten;
- minerály: vápník, zinek, draslík, selen a měď;
- třísloviny (až 30% ve slupce); - polyfenoly
Šťáva z plodů noni - noni, jinak také moruše indická, je známá pro své cenné vlastnosti již tisíce let. Šťáva z noni je velmi bohatá na živiny: cukry (glukóza, fruktóza a polysacharidy), vitaminy (velké množství vitaminu C, také vitaminy skupiny B, vitamin E a betakaroten) a minerály (sodík, draslík, hořčík, fosfor, vápník). Šťáva z plodů noni je také bohatým zdrojem melatoninu.
Šťáva z rakytníku - plody rakytníku obsahují:
- vitaminy: velmi vysoký obsah vitaminu C, tokoferolů, karotenoidů, zejména beta-karotenu
- minerály: vápník, hořčík, draslík, selen, sodík a další;
Šťáva z malin - maliny jsou zdrojem polyfenolických látek (flavonoidy, antokyany, fenolové kyseliny) s antioxidačními vlastnostmi, vitaminů (A, C, E, skupiny B), minerálních látek (draslík a hořčík), organických kyselin, cukrů, vlákniny a dalších.
Výtažek z bobulí acai - acai je brazilské „superovoce”. Pochází z Amazonie, kde je běžným produktem, ale v posledních letech si získalo oblibu i ve světě. Je uznáváno pro své četné cenné vlastnosti. Bobule acai jsou mimořádně bohatým zdrojem antioxidantů, především antokyanů a flavonoidů. Obsahují také řadu vitaminů a minerálů.
Výtažek z vojtěšky - bylina vojtěška (známá také jako alfalfa) obsahuje vitaminy (A, skupina B, C, D, E a K) a minerální látky (draslík, železo, vápník, fosfor, měď, křemík a zinek). V 1 g byliny je až 8 mg železa - téměř dvakrát více než ve špenátu.
Výtažek z kořene ženšenu - hlavními účinnými látkami rostliny jsou ginsenosidy (asi 40 různých sloučenin), jejich obsah v kořenech dosahuje 2-3%.
Ženšen pomáhá udržovat koncentraci, pozornost a paměť v optimálním stavu. Pomáhá udržovat fyzickou a mentální kondici při oslabení, vyčerpání, únavě a ztrátě koncentrace (ID 3668).
Ženšen podporuje přirozené obranné mechanismy a správné fungování imunitního systému. (ID 3672)
Výtažek z listů aloe vera - suché listy aloe vera obsahují přibližně 270 různých složek, z nichž některé se vyznačují vysokou biologickou aktivitou. Jsou to:
- minerální látky - hořčík, fosfor, zinek, sodík, vápník, měď, draslík, chrom, železo, mangan;
- vitaminy - betakaroten, cholin a kyselina listová, všechny vitaminy skupiny B (včetně malého množství B12, který se v rostlinách vyskytuje jen zřídka), vitamin C;
- aminokyseliny - exogenní a endogenní, aloe vera poskytuje 20 z 22 esenciálních aminokyselin, z toho 7 z 8 exogenních; aminokyseliny obsažené v aloe vera jsou cennými stavebními kameny bílkovin;
- nenasycené mastné kyseliny
- cukry - především monosacharidy, také polysacharidy - zejména polymanózy a glukomanózy, a mimořádně početná skupina mukopolysacharidů;
Aloe vera přispívá k normálnímu metabolismu glukózy. (ID 4331)
Aloe vera pomáhá udržovat zdravou pokožku. (ID 1995)
Aloe vera přispívá k udržení správného fungování imunitního systému. (ID 1996)
Způsob užití: Každý den ráno 25 ml nejlépe během jídla. Před použitím vždy protřepat. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Pro správné fungování organismu je důležitá vyvážená strava a zdravý životní styl.
Upozornění: alergie na kteroukoliv ze složek produktu. Nepoužívejte v těhotenství a při kojení. Máte-li chronické onemocnění nebo užíváte-li léky, poraďte se před užitím přípravku se svým lékařem.
Složení: štáva z hroznů, šťáva z šípků, šťáva z plodů černého bezu, šťáva z plodů hlohu, šťáva z brusinek, šťáva z granátových jablek, šťáva z plodů noni, ršťáva z rakytníku, šťáva z malin, výtažek z šípků (Rosa canina) 20:1 standardizovaný obsah 70% vitaminu C (76,3 mg/25 ml, 95% RWS*), výtažek z bobulí acai (Euterpe oleracea), výtažek z vojtěšky (Medicago sativa) 10:1, výtažek z kořene ženšenu (Panax ginseng) (z toho 3,79% ginsenosidy), výtažek z listů aloe vera (Aloe vera) 200:1.
* RHP – Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář